Followers

#katerinouli

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Τον γνώρισα στα 22, κολλητός το αδερφού μου 5 χρόνια μεγαλύτερός και ξέρεις όμορφος, μελαχρινός και λίγο μπλαζέ. Τότε τα είχα με τον Ντίνο και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Τώρα έχουν περάσει 4 χρόνια, αυτός μένει στην Θεσσαλονίκη και 'γω είμαι στην Κρήτη, μιλάμε αρκετά συχνά αλλά νομίζω ότι με βλέπει σαν πιτσιρίκι λόγω του αδερφού μου. Τι να κάνω για να του δείξω ότι τον βλέπω αλλιώς;



ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
από Τσιριμπίμ-Τσιριμπόμ

Νταλκαδιασμένο Κατερινάκι ηρέμησε. Αφού όπως λες μιλάς αρκετά με το μελανούρι όλα βαίνουν καλώς. Άπαξ και ανήρ ανοίξει και συνεχίσει το μπίρι-μπίρι με γυναίκα, σίγουρα το σκέφτεται και αλλιώς το θέμα. Είτε είναι άντρας ντόμπρος και καραμπουζουκλής είτε λιόλιος.
Η κατηγορία του λεγάμενου είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις ήδη και αν όχι, κάνε έναν κόπο και τσέκαρε. 
Αν αξίζει λοιπόν τον κόπο, βουρ στον πατσά. Ξεκίνα τα κορδελάκια και τα τσαλιμάκια και μετά άσ' τον να κάνει παιχνίδι αυτός. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το παρακάνεις με τα κορδελάκια κι αρπάξει φωτιά το κορδελιό! Επειδή τώρα τελευταία έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι μερικές το παρακάνετε με τα νάζια, καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις. Παν μέτρον άριστον, που έλεγε και ο Κλεόβουλος. 
Το πραγματικό πρόβλημα βέβαια είναι η απόσταση. Θεσσαλονίκη - Κρήτη; Χαράς το κουράγιο σου!
Καλού κακού δεν ξαναρίχνεις ένα βλέφαρο στην λεβεντομάνα. Μπορεί να βρεις κανένα άλλο μελαχρινάκι και να την περάσεις κοτσάνι δίχως να λιώσεις μια ντουζίνα σόλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: