Followers

#τακης

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Είναι μια κοπέλα στη δουλειά που μου αρέσει πολύ... αλλά την κέρδισε άλλος... αλλά την θέλω, τι κάνω;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ από όλες :

Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
Τακούλη κατ' αρχάς το είπες και μόνος σου 'την κέρδισε άλλος', δηλαδής κόβεις λάσπη για να μην την φας στη μούρη. Τώρα τι κάνεις από 'δω και στο εξής είναι δικός σου λογαριασμός. Ή κάθεσαι και λιώνεις σαν κεράκι, γράφεις και κανένα πονεμένο στιχάκι άμα λάχει. Ή βάζεις μία τελεία και προχωράς μπροστά.
Αν έχεις νταλκαδιάσει τόσο πολύ και δεν πάει άλλο, ε πιάσ' την και πες της το. "Μαντάμ το και το.". Έτσι για να βγει από μέσα σου και να ξαλαφρώσεις. Αλλά πρόσεξε, γιατί αν ο άλλος, ο νικητής ντε, είναι σαματατζής θα βρεις τον μπελά σου.


μαντάμ Σουσού
Με την συγκεκριμένη ερώτησης κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε τσοκαρία. Προβληματισμοί τέτοιου είδους δεν πρέπουν σ' έναν κύριο. Αν θέλατε πραγματικά την δεσποινίς -που υποπτεύομαι πως πρόκειται για επίσης τσοκαρία- θα είχατε καλέσει τον σύντροφό της σε μονομαχία. Έτσι κάνουν οι ιππότες.
Δυστυχώς εσείς μάλλον δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Οπότε το μόνο που μπορείτε να κάμνετε, είναι να βρείτε κάποια άλλη. 
Και καλό θα ήταν να εγγραφείτε εις τα σεμινάριά μου για savoir vivre. Προφανώς και τα χρειάζεστε.



θεία Όλγα
Καλέ μου Τάκη, η προγιαγιά μου έλεγε "μην μπλέκεις το ψωμί σου με το κρεβάτι σου" και θα 'ρθω να συμφωνήσω μαζί της.

Σίγουρα ο αισθηματικός τομέας μας επηρεάζει σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωή μας, αλλά εσύ τα μπλέκεις εξ' αρχής.
Όπως και να έχει, αν είσαι αποφασισμένος πως θες αυτή την κοπέλα και δεν είναι θέμα εγωισμού, επειδή τα έμπλεξε με άλλον, θα σου πω την γνώμη μου. Μίλησε της ανοιχτά για το πως νιώθεις (αντρίκια όχι σαν παιδαρέλι), με μεγάλο κίνδυνο να φας αυτό που οι νέοι αποκαλούν "χυλόπιτα" ή απλά δέξου το και ψάξε να βρεις μια αδέσμευτη κοπέλα εκτός του χώρου εργασίας σου κατά προτίμηση και φρόντισε να δείξεις πως την θες πριν γεράσει.






Δεν υπάρχουν σχόλια: