Followers

#an0nym0us & #liakos

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Πως θα καταλάβω αν η κοπέλα μου με απατά;



ΑΠΑΝΤΗΣΗ από όλες :

Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
Σα να μου φαίνεται πως ψύλλοι στ' αυτιά σας μπήκανε πως κάποιος άλλος ήτανε. Το λοιπόν μάγκες, σαν μπουν ψύλλοι στα ώτα σας, προσέχετε τα νώτα σας. 
Εκτός αν είστε από εκείνους τους παλαβούς που λέει η τύπισσα ότι πάει στην τουαλέτα κι αυτοί φαντάζονται ρωμαϊκά όργια στο wc! Σε αυτή την περίπτωση μαζέψτε τα μυαλά σας και ηρεμήστε.
Στην άλλη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά:
Αν της κυράς σας η έμμηνος ρύση έχει αρχίζει να μοιάζει με χαλασμένη βρύση, και αυτή δεν πάει σε γιατρό. Τότε όταν περνάτε από πόρτα προσέχετε μη βρείτε.
Περίεργα τηλεφωνήματα, εμφάνιση ξεκάρφωτων φίλων από το πουθενά, μουτσούνα κατεβασμένη κι έτοιμη για καυγά, έξοδοι μοναχικοί, ύποπτοι και καχύποπτοι... είναι άξια προς συζήτηση σοβαρή και μετρημένη. Κι αν είναι αλήθεια δυστυχώς, στην μάνα της ολοταχώς!


μαντάμ Σουσού
Μπονζούρ και μπονσουάρ αγαπητοί κύριοι. 
Αν έχετε υποψίες πως οι αγαπημένες σας έχουν εραστάς. Τότε καλό θα ήταν να διευθετήσετε το θέμα σαν gentlemen. Μιλήστε απευθείας με τις συντρόφους σας και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας. Μην κάθεστε και κλαίγεστε σαν τίποτις πεζοδρομιακά στοιχεία.
Αν μετά από την συζήτησις δεν είστε ικανοποιημένοι κι εξακολουθείτε να μην εμπιστεύεστε τις συντρόφους σας. Καλό θα ήταν να χωρίσετε, ήρεμα και πολιτισμένα.
Οι γυναίκες που έχετε στο πλάι σας πρέπει να είναι κυρίες και ανάξιες σχολίων. Το αντίθετο πρέπει να πετάγεται εις τον Μπύθουλα κακήν κακώς.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ και επιμένω να είστε και να παραμείνετε gentlemen. Δεν υπάρχει χειρότερο θέαμα από ένα άντρα που φωνασκεί, υβρίζει και απειλεί κάποιον άλλον, πόσο μάλλον μία γυναίκα που ο ίδιος επέλεξε να σταθεί πλάι του.


θεία Όλγα
Παλικάρια μου, χαίρομαι γιατί βλέπω δύο ανήσυχους νέους που ενδιαφέρονται για τις σχέσεις τους.
Λοιπόν, για να αποφασίσετε να κάνετε αυτή την ερώτηση φαντάζομαι πως έχετε ήδη κάποιες ενδείξεις και ερωτώ, γιατί οι άνθρωποι δεν συζητούν πλέον μεταξύ τους; Αν μιλούσατε με το ταίρι σας και γνωρίζατε την συμπεριφορά της πιθανόν να ξέρατε ήδη την απάντηση.
Αν έχει απομακρυνθεί, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα τρίτο πρόσωπο, εσείς της φέρεστε όπως παλιά; Αν ναί, τότε μπορείτε να την ρωτήσετε ανοιχτά και οτι κι αν σας πει να το σεβαστείτε και να απομακρυνθείτε ησύχως.


Υ.Γ. Θέλω να πιστεύω πως εσείς οι δυό δεν ρωτάτε για την ίδια κοπέλα, μη γίνουμε εδώ μέσα "αληθινές ιστορίες" ξαφνικά!




Δεν υπάρχουν σχόλια: